© İvrindi Gazetesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili listesi açıklandı

AK Parti, 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için aday listesini açıkladı. Balıkesir'den 9 milletvekili adayı yer alacak liste, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayının ardından kesinleşti. Listede en sürpriz isim İsmail Ok olurken 1. sırada yer alması Ak Parti için sürpriz olarak nitelendirildi.

Ak Parti Balıkesir milletvekili listesi yayınlandı. Listede birçok isim yer alırken, bazı önemli isimler listenin dışında kaldı. Adil Çelik ve Yavuz Subaşı'nın listede yer almadığı görülürken, Pakize Mutlu Aydemir ise kadın kontenjanından Balıkesir milletvekili adayı oldu ve bu kez de yerini korudu. Ayrıca bir önceki dönem İyi Parti'den milletvekili olan İsmail Ok, bu kez Ak Parti'den seçime girdi ve listeye girdi. İlk sıraya ise büyük bir sürprizle İsmail Ok yerleşti.

 İşte AK Parti Balıkesir milletvekili adayları:

1- İsmail Ok
2- Belgin Uygur
3- Mustafa Canbey
4- Ali Taylan Öztaylan
5- Pakize Mutlu Aydemir
6- Mehmet Aydemir
7- Ahmet Gür
8- Eşref Uslu
9- Fatih Güngör

Listenin ilk sırasında, bir önceki dönem İyi Parti'den milletvekili olan İsmail Ok yer alıyor. Ok, seçimde büyük bir sürpriz yaparak AK Parti'nin Balıkesir'den birinci sıra adayı oldu. AK Parti, seçimde başarılı olmak için iddialı bir liste ile yarışacak.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER