© İvrindi Gazetesi

Ak Parti Seçim Ziyaretinde Sındırgı’da

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Sındırgı ilçesi ile devam etti. Partililer Sındırgı’da esnaf ziyaretinin ardından Çocuk İftarı programına katıldı.Sındırgı’da yapılan ziyaret yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Sındırgı Ramazan ayı ziyaret programına; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş,  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adayları iştirak etti.

BAŞKAN BAŞARAN, SINDIRGI ESNAFININ SEVGİ GÖSTERİLERİYLE KARŞINDI…

Sındırgı İlçe Teşkilatı ziyaretiyle programına başlayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Teşkilat mensuplarıyla birlikte Susurluk esnafını ziyaret etti. Sındırgı esnafı tarafından güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Başaran, Cumhurbaşkanının selamını ileterek, esnaflarla sohbet edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Esnaf ziyareti renkli görüntülere, esprili sohbetlere sahne olurken, ziyaretten duyulan memnuniyet görülmeye değerdi. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Sındırgı esnafının sıcak ve samimi yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederken, Cumhurbaşkanına ve AK Parti’ye olan sevgilerinden, desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   

OSMANLAR KÖY’ÜNDE AK PARTİ’YE SICAK KARŞILAMA…

Sındırgı’da esnaf ziyareti ve Çocuk İftarı progrmanın ardından AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran Osmanlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Teravih namazının ardından Başkan Başaran, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve AK Parti ekibiyle birlikte kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Başaran yaptığı açıklamada; “Ramazan’ın bereketiyle milletimizle hemhal olup, dolu dolu bir program gerçekleştiriyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz. Çok değerli kıymetli abilerimizle sohbet etme, hal hatırlarını sorma imkanı buluyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızla ve 28. Dönem aday adaylarımızla beraber milletimizle bir olduk, birlikte olmaya devam ediyoruz. Ramazan süresince yoğun bir şekilde ziyaret programlarımıza devam edeceğiz. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan seçimlere milletimizle birlikte, milletimizle beraber olarak hazırlanıyoruz.  Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle milletimizden güç alan bir partiyiz. Geçmiş dönemdeki yaptıklarımız ve kazandırdıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Bu seçimleri de Allah’ın izniyle, milletimizle birlikte kazanacağız” dedi.

Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER