© İvrindi Gazetesi

AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Muharrem AKÇAL Kutlama Mesajı Yayınladı.

Ak Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem AKÇAL Ak Partinin 23.kuruluş yıldönümüyle ilgili bir kutlama mesajı yayınladı. Muharrem Akçalın yayınladığı kutlama mesajı:

“Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 23. yaşını kutluyor. AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkemizde umudun ve başarının adı olmuştur. Türkiye, AK Parti ile Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaya devam edecektir. 14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 23. yaşında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor.

Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözüyle başladığımız bu yolculukta, girdiğimiz her seçimden birinci çıkarak bugünlere geldik kuruluştan bugüne partinin hangi kademesinde olursa olsun bu kutlu davanın başarısı için çalışan, emek veren dava arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Yeri geldiğinde canı pahasına bize siper olan böyle asil bir milletin evladı olmakla ne kadar iftihar etsek azdır. Bizim bu muhterislerle kaybedecek tek bir anımız bile yok. Varsın onlar kendi sahte dünyalarında siyasetçilik oynamayı sürdürsün. Bize düşen görev bir yandan milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmektir.

Bu kutlu yürüyüşte, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ilkeleriyle azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. AK Parti, büyük ve güçlü Türkiye yoluna adanmışlıktır. AK Parti, barışın simgesidir. AK Parti, aydınlığa açılan yoldur. AK Parti, kardeşliktir. AK Parti, birlik, beraberlik ve dayanışmadır. AK Parti, daima gençtir. AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak; bilinmelidir ki, en büyük arzumuzdur. İşte bu duygu ve düşüncelerle AK Parti’mizin 23. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, millete hizmet yolunda samimiyet, tevazu ve gayretle çalışan AK Liderimize Allah’tan kolaylık, can sağlığı ve uzun ömürler diliyorum. Ayrıca partimizde bugüne kadar görev yapmış olan tüm dava arkadaşlarımıza saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, aramızdan ayrılmış olanları ise, rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyorum.” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER