© İvrindi Gazetesi

Balıkesirspor, Kırklarelispor karşısında 1 puanla yetindi

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup 32. hafta maçında Kırklarelispor, Balıkesirspor'u evinde konuk etti. Karşılaşma, 0-0 berabere tamamlandı.

Maçta mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan Balıkesirspor, istediği sonucu alamayınca alınan 1 puan ile buruk bir sevinç yaşadı. Kalan maçlar küme düşme mücadelesi veren Balıkesirspor için önemli bir faktör haline geldi.Balıkesirspor, en yakın rakibi Uşakspor ile arasında 6 puanlık bir fark bulunuyor. Bu nedenle, Balıkesirspor kalan maçlarda mutlak galibiyetler alarak ligde kalma mücadelesi verecek.

Balıkesirspor son maçlarda takımın mücadeleci ve istekli oynamasına rağmen istediği sonucu bir türlü alamıyor.Maçlarda yaşanan gol pozisyonlarını değerlendiremeyen kırmızı beyazlı ekip bu nedenle galibiyeti kaçırıyor. Kırklarelispor maçın sonucuda benzer bir senaryo ile gerçekleşti. Takımın savunma performansı başarılı olması ve rakip takımın gol atma becerisinden uzak olması Balıkesirspor'a bir puan kazandırdı. İki takımın mücadelesinin ardından, Balıkesirspor ligde kalma mücadelesine devam ederken, hafta içi Çarşamba günü rakibi Pazarspor ile sahasında ölüm kalım mücadelesine çıkacak.

Stat: Atatürk
Hakemler: Ramazan Doğanay x, Kurtuluş Aslan x, Buğur Han Güler x
Kırklareliapor: Mehmet Cinpir xx, Necmican Cebeci xx, Canberk Ömer Özdemir xx, Hüseyin Eray Karataş xx (Mahmut Caner Alioğlu dk. 82 ?), Uğur Aygören xx, Enes İslam İlkin xx (Furkan Şamil Çetin dk. 62 x), Burak Albayrak xx, Hasan Emre Yeşilyurt xx (Semih Üstün dk. 62 x), Taşkın Kartal xx, Ümit Can Tokcu xx (Oğuzhan Efe Yılmaz dk. 74 x), Muzaffer Kahrıman xx (Ensar Arslan dk. 62 x)
Balıkesirspor: Yasin Yiğit Berber xx, Berat Aydoğdu xx, Sedat Dursun xx, Oğuz Han Aynaoğlu xx, Kağan Kayalı xx, Sedat Yiğit Kurnaz xx, Abdullah Adıyaman xx, Doğanay Avcı xx (Andaç Güleryüz dk. 45 x), Güney Çelik Keleş xx (Berkay Aykurt dk. 45 xx), Hüseyin Karabey xx, İbrahim Halil Çolak xx
Kırmızı kart: Oğuzhan Efe Yılmaz (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Hüseyin Eray Karataş, Oğuzhan Efe Yılmaz (Kırklarelispor), Abdullah Adıyaman (Balıkesirspor)

Haber: Nehir Memiş

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER