© İvrindi Gazetesi

Eller 15 Temmuz Şehitleri İçin Semaya Kalktı

15 Temmuz 2016'da gerçekleşen hain darbe girişiminin 8'inci yıl dönümünde,İvrindi Meydanında eller 15 Temmuz şehitleri için semaya kalktı

İvrindi İlçesinde  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8.yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yatsı namazı sonrası Belediye Meydanında da bir program düzenlendi.
Saat 23:00'de başlayan programda ilk olarak 15 Temmuz şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.
Sunuculuğunu İl Müftülüğümüz tarafından 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle  düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu yarışmasında il birincisi olan  Çobanlar İmam Hatibi Muhammed Karaca’nın yaptığı programda günün anlam ve önemini belirten konuşma ilçe kaymakamı Umut Pazarcı tarafından yapıldı.
Kaymakamlık tarafından düzenlenen programda  Ali Seyda Taşkın’ın okuduğu 15 Temmuz Destanı şiiri izleyicilerin taktirini topladı. Aralarında İlçe vaizi’nin de bulunduğu İvrindi Müftülüğü ilahi grubunun söylediği ilahiler ve Kuran tilavetleri huşu ile izlendi. İvrindi Müftüsü Nurullah BİRLİK tarafından yapılan dua sonrası Saat 00:15 ‘te minarelerden okunan sela sonrası program sona erdi.                         M.Karakaya

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER