© İvrindi Gazetesi

İsmail Ok İvrindi Esnafını Ziyaret Etti

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ilçemize siyasilerin ziyaretleri hız kazandı.Geçtiğimiz hafta Pazar günü Ak Parti birinci sıra Milletvekili Adayı İsmail OK ilçemizi ziyaret etti.

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ilçemize siyasilerin ziyaretleri hız kazandı.Geçtiğimiz hafta Pazar günü  Ak Parti birinci sıra Milletvekili Adayı İsmail OK ilçemizi ziyaret etti. İlçeye gelişinde Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem AKÇAL, Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ ve İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İsmail Ok İlçe teşkilatına çıkarak partililerle bir müddet görüştü.
Daha sonra İlçe esnafınlarını ziyaret eden İsmail OK İvrindi Birlik Minübüsleri Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Ali ÇAĞLAYAN ile görüştü. Yakında faaliyete geçecek olan Millet Kütüphanesi  ve Belediye Otelini ziyaret eden Ok Medya İvrindiye  yaptığı açıklamada “bu seçimler sıradan bir seçim değildir. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen ülkenin birliğini bütünlüğünü savunanlar ile 6-1 li masanın bildirgelerinde bulunan eyalet ve özerklik isteyenlerin arasındaki bir seçimdir.”dedi.  Haber:Aşkın Elma

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER