© İvrindi Gazetesi

İyi Parti Balıkesir Milletvekili Listesi Belli oldu

İyi Parti, 28. Dönem milletvekili adaylarını belirledi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in  onayının ardından son şeklini alan listelerde Turhan Çömez 1. Sırada yer alırken, Özlem Ural 2. sıra, Nedim Tuna 3. sıra ve Kamil Öztürk 4. sırada kendine yer buldu

İyi Parti, 28. Dönem milletvekili adaylarını belirledi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in  onayının ardından son şeklini alan listeler, Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. Balıkesir'den aday olan İyi Parti'nin milletvekili adayları da açıklandı. İşte İyi Parti'nin Balıkesir milletvekili adayları: Turhan Çömez, Özlem Ural, Nedim Tuna, Kamil Gültekin Öztürk, Nilgün Başaran, Mustafa Lemi Aytekin, Metin Özgür, Kemal Girgin ve Mehmet Çalık. Adaylar, 14 Mayıs günü yapılacak olan genel seçimlerde Balıkesir seçmeninin oylarına talip olacaklar.

İŞTE İYİ PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
1- Turhan Çömez,
2- Özlem Ural
3- Nedim Tuna
4- Kamil Gültekin Öztürk
5- Nilgün Başaran
6- Mustafa Lemi Aytekin
7- Metin Özgür
8- Kemal Girgin
9- Mehmet Çalık

İyi Parti'nin Balıkesir milletvekili adayları listesinde 1. sırada yer alan Turhan Çömez, listenin en önemli isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. İyi Parti, genel seçimlerde ilk üç sırayı meclise sokmayı hedefliyor. Öte yandan, Özlem Ural ve Nedim Tuna da listenin 2. ve 3. sırasında yer alarak, İyi Parti'nin Balıkesir'den üst sıralardan seçilme şansını artırıyor. 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde, İyi Parti'nin Balıkesir milletvekili adayları da seçmenin karşısına çıkacaklar.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER