© İvrindi Gazetesi

MAHALLE HALKI BU CADDEYE KASİS İSTİYOR

Daha önce Mahalle halkının kasis isteği ile ilgili verdiği dilekçeye, yolun karayollarına ait olması nedeniyle kasis yapılamayacağı cevabı geldi. . Oysa bugün bu yol Belediyeye geçmiş durumda. Okul yoluyla kesişen bu yolda iki noktaya yapılacak olan kasisler araçların hız yapmasını engelleyecek.

İvrindi’de yokuş aşağı olan ve sinema yokuşu olarak adlandırılan Edremit Caddesinde  araçların süratli gitmesinden ve iki noktada okul geçişi olmasından  dolayı mahalle halkı kaza yaşanmaması adına yola kasis yapılmasını istiyor.
İvrindi’de PTT önündeki yokuş aşağı olan bir caddede araçların süratli gitmesinden dolayı bölge halkı kaza yaşanmaması adına yola kasis yapılmasını istiyor.

Araç geçişinin yoğun olduğu Sakarya Mahallesi Edremit Caddesi  PTT önündeki yokuştan aşağı inen araçların aşırı hız yapması tehlikeli durumlara yol açıyor.
Cadde üzerindeki Yeni Camii kavşağının Gazi Evrenos İlkokul öğrencilerinin geçiş noktası olduğunu belirten vatandaşlar  yolda kasis olmamasından dolayı hız yapan sürücüler bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin ettiği ifade ediliyor.
Bölgede yaşayan vatandaşlar caddenin yokuş aşağı olması nedeniyle otomobil ve motosiklet sürücülerin kimi zaman hızlı gitmesinin yaşlılar ve yoldan geçmeye çalışan  çocuklara çarpma tehlikesi yaşandığını dile getirdiler.

Mahalleli bir vatandaş ,Caddede araçların yokuş aşağı hızlı geldikleri için yola kasis yapılması gerektiğini ifade ederek, “Araçlar bu caddede çok süratli gidiyor. Çok dikkat etmeleri lazım. Allah korusun kaza yaşanabilir. Yolda kasis olsa çok iyi olur. Ara ara kasislerin olması lazım. Caddeden karşıdan karşıya  geçen çocuklar ve yaşlılar için tehlikeli oluyor. Benim torunum var. Onu bu caddeden camiye getirirken korkuyorum. ” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER