© İvrindi Gazetesi

Muharrem Akçal '14 Mayıs’ta Kazanan Türkiye Olacak'

Ak Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem AKÇAL , geçtiğimiz hafta AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısının ardından yaptığı açıklamada 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerde İlçemizdeki tüm sandıklara sahip çıkacaklarını söyledi.

Ak Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem AKÇAL “Seçime bu kararlılıkla ve bilinçle hazırlanıyoruz. İvrindi teşkilatı olarak seçime tam kadro hazırız. 14 Mayıs’ta kazan Türkiye olacak, kazanan milletimiz olacak” dedi.
Hem seçim arifesinde olmamız, hem de Ramazan olması sebebiyle yine yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Akçal, “Bu ziyaretlerimizde; hem esnafımızı, hem vatandaşlarımızı dinleyerek, onların istek ve taleplerini öğreniyoruz. Milletimizin AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi, teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.”

 “MİLLETİMİZ, YAPARSA ERDOĞAN YAPAR DİYOR”
İvrindi ilçemizde sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Muharrem Akçal “ Milletimizin gönüllerine girdik inşallah. Halkımızın sıcak ve samimi yaklaşımları, bize umut veren ifadeleri 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için büyük bir güç veriyor. Aslında milletimiz kararını çoktan vermiş. 14 Mayıs’ta kazanan Cumhurbaşkanımız olacak, Cumhur ittifakı olacak. Türkiye Yüzyılı’nda milletimizle birlikte daha güçlü Türkiye inşallah kuracağız. AK Parti 20 yıldır yaptıklarıyla milletimizin kalbinde hak ettiği yeri aldığını görüyorum. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi ve inancı tam. Yaparsa yine Erdoğan yapar, AK Parti yapar diyor. Milletimizden Allah razı olsun. Bu da bize şunu gösteriyor. Milletimiz için vatan, bayrak ve tam bağımsızlık çok önemli bir husus. Biz de AK Parti olarak bugüne kadar milletimizle var olduk, onların takdirine mazhar olmak için çalıştık, bundan sonra da milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Seçimlerde zafer yine milletimizle birlikte bizlerin olacak. Geleceğe emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER