© İvrindi Gazetesi

Rapçi Heijan, BIG ve CAC Gözaltına Alındı

Rap müzik yapan Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu’nun gözaltına alındığı operasyonda yeni bir gelişme yaşandı. Kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan üç rapçi, adliyeye sevk edildi.

Organize suç örgütleri için şarkı yaptıkları, kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan üç rapçi, adliyeye sevk edildi.Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sosyal medya üzerinden suç örgütlerinin propagandasının yapılmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler "Heijan" rumuzlu Doğan Tarda, "BIG" rumuzlu Samet Işık ve "CAC" rumuzlu Şahan Terzioğlu, İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarında, suç örgütü adına rap şarkıları yapıldığı, bunların örgüt üyelerince sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaşılarak örgütün sembolü haline getirildiği, şarkıları yapan kişilerin de suç örgütüne sosyal medya platformlarında destek verdiği belirlenmişti.

Çalışmalar kapsamında incelenen şarkıları yapan ve seslendiren kişilerden "Heijan" rumuzuyla bilinen Doğan Tarda, "BIG" rumuzlu Samet Işık ve "CAC" rumuzlu Şahan Terzioğlu gözaltına alınmıştı. "Muti" rumuzlu Muhammet Nedim Doğan'ın ise yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirilmişti.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER