© İvrindi Gazetesi

Şehit Olan Teğmen Altınbaş Şehit Polis Babasının Yanında Defnedilecek

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, 2012’de geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan polis babası Kadir Altınbaş’ın yanına gömülecek.

Pençe-Kilit Operasyonunun yürütüldüğü  bölgede  dün teröristlerin saldırısı sonucu 27 yaşındaki Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş şehit düştü. Acı haber ,şehidin Ankara Bala’daki yakınlarına sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Şehidin evi Türk Bayraklarıyla donatıldı. İlçe belediyesi tarafından kurulan taziye çadırında şehit için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Kendisi gibi şehit olan babasının yanına defnedilecek

Şehit Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş'ın polis olan 46 yaşındaki babası Kadir Altınbaş'ın 2012 yılında görevi başındayken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehit Altınbaş'ın babasının Ankara'daki mezarının yanına defnedileceği belirtildi.

‘’Kaderi babasıyla aynı oldu’’

Şehidin aile yakınlarından Davut Yalım, “Vatan sağ olsun. Gençlerimiz vatanları için büyük mücadele veriyor. Kimi canıyla, kimi kanıyla bedel ödüyor. Şehidimizi tanıyordum, arkadaşımın oğluydu. Çok kalender birisiydi. Babasını kaybedince hep kendi başına ayakta kalmaya çalıştı. En sonunda da askeri okulu kazanmıştı. En son bir iki sene önce görüşmüştük. Dün de acı haberini aldık, çok üzüldük. Babası çocukluk arkadaşımdı. Şehidin babası, dedesi, babaannesi aynı yere defnedilmişti. Kendisi de buraya defnedilecek. Babası çok dürüst birisiydi. Vatanı, milleti için çalışan birisiydi. Onu da genç yaşta bir kalp krizi sonucu kaybettik. Çocuğunun kaderi de aynı oldu” dedi.

Haber Merkezi-İHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER