© İvrindi Gazetesi

SERKAN SARI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çarşamba günü İvrindiye gelerek bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak CHP İlçe örgütünü ziyaret eden Serkan Sarı daha sonra ilçe örgütü üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyareti sonrası Belediye Binasına geçen CHP Milletvekili Serkan Sarı ve CHP İlçe Başkanı Volkan GEZER ile CHP heyeti burada Belediye Başkanı Önder LAPANTA’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrası başkan Lapanta: “ Cumhuriyet Halk Partisi İvrindi ilçe başkanı Volkan Gezer ve parti örgütü belediyemize ziyarette bulunmuşlardır, kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.”açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çarşamba günü İvrindiye gelerek bir dizi ziyarette bulundu.
İlk olarak CHP İlçe örgütünü ziyaret eden Serkan Sarı daha sonra ilçe örgütü üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.
Esnaf ziyareti sonrası Belediye Binasına geçen CHP Milletvekili Serkan Sarı ve CHP İlçe Başkanı  Volkan GEZER ile CHP heyeti burada Belediye Başkanı Önder LAPANTA’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrası başkan Lapanta: “
Cumhuriyet Halk Partisi İvrindi ilçe başkanı 
Volkan Gezer ve parti örgütü belediyemize ziyarette bulunmuşlardır, kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.”açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER