© İvrindi Gazetesi

SİNAN ATEŞ İVRİNDİ’DE UNUTULMADI

Sinan Oğan'ın partisi olarak bilinen Türkiye İttifakı Partisi İvrindi İlçe Başkanlığı 7 Mayıs 2024 günü Atatürk Meydanında Eski Ülkü Ocakları Başkanı Son Ülkücü Şehit Doçent Doktor Sinan Ateş ve şehitlerimiz için lokma hayrı düzenledi. İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye İttifakı Partisi İvrindi İlçe Başkanlığı olarak son ülkücü şehidimiz Doç. Dr. Sinan Ateş'in ve tüm şehitlerimizin,ölmüşlerimizin ruhuna lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Allah kabul eylesin" dedi.

Sinan Oğan'ın partisi olarak bilinen Türkiye İttifakı Partisi İvrindi İlçe Başkanlığı 7 Mayıs 2024 günü  Atatürk Meydanında Eski Ülkü Ocakları Başkanı Son Ülkücü Şehit Doçent Doktor Sinan Ateş ve şehitlerimiz için lokma hayrı düzenledi.
 İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye İttifakı Partisi İvrindi İlçe Başkanlığı olarak son ülkücü şehidimiz Doç. Dr. Sinan Ateş'in ve tüm şehitlerimizin,ölmüşlerimizin ruhuna lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Allah kabul eylesin" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER