© İvrindi Gazetesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Açıldı

TBMM'nin 28'inci dönem 2'inci yasama yılı bugün başladı. Genel Kurul saat 14:00 sularında açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis kürsüsünden önemli açıklamalar yaptı. Meclis'in yeni döneminde önemli yasal düzenlemeler gündemde olacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bugün yeni dönemine start verdi. Meclis'te ilk tören saat 13.00'te Atatürk Anıtında yapıldı. Törende Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ve milletvekilleri hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüden önemli mesajlar verdi Genel Kurul saat 14:00 sularında açıldı. Meclis Başkanı'nın hitabının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kürsüye En önemli mesai yeni ve sivil bir anayasa Yeni dönemde önemli düzenlemeler için mesai yapılacak.

Emeklilerden gençlere kadar toplumun her kesimine özel yasal düzenlemeler teker teker hayata geçirilecek. Meclis'in bu dönem en önemli mesaisi ise yeni ve sivil bir anayasa olacak. İlk yasa tekliflerinden biri emekli maaşlarına yapılacak düzenleme olacak. Aile Bankasından gençlere özel desteklere kadar birçok yasal düzenleme görüşülecek.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER