© İvrindi Gazetesi

Vali Şıldak, Ara Tatil Sonrası İlk Okul Ziyaretinde

Vali Hasan Şıldak eğitim-öğretim yılının ikinci dönem ara tatili sonrasında ilk ziyaretini Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi'ne gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, eğitim-öğretim yılının ikinci dönem ara tatilinin ardından ilk okul ziyaretini gerçekleştirdi. Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi'ne yapılan ziyarette, Vali Şıldak okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesiyle Balıkesir'in 'Eğitim Şehri' olma yolculuğunda yükselen enerjisini ziyaretleriyle yakından takip eden Vali Şıldak, bayrak töreninin ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Vali Şıldak, öğrencilere derslerine düzenli çalışmaları ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Ayrıca üniversite sınavına girecek öğrencilere de son virajda hızlarını arttırmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Vali Şıldak, öğretmenlerle de bir araya gelerek öğrencilerle kuracakları yakın iletişim ve yapacakları takiple akademik alanda da başarının yükseleceğini dile getirdi. Okuldaki uyumlu çalışma ortamı dolayısıyla idareci ve öğretmenleri tebrik eden Vali Şıldak, Balıkesir'in eğitimdeki başarı çizgisini yükseltmek için her türlü desteği vermeye devam edeceğini ifade etti. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER