Balıkesir
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

AK PARTİ 23 YILINI KUTLADI

AK PARTİ 23 YILINI KUTLADI
Balıkesir'de AK Parti'nin kuruluşunun 23. yıl dönümü Öğretmen Evinde kutlandı.İsmail Özgün, Musa Yılmaz, Hülya Kamçı, Adil Çelik gibi eski isimlerin ilgi gösterdiği Öğretmenevindeki kutlamada, kaybedilen yerel yönetimlerin vitrininde yer alan isimlerin görünmemesi dikkat çekti. 3.

kesir'de AK Parti'nin kuruluşunun 23'üncü yıl dönümü, partiye gönülden bağlı olan isimlerin katıldığı programla kutlandı. İsmail Özgün, Musa Yılmaz, Hülya Kamçı, Adil Çelik gibi eski isimlerin ilgi gösterdiği Öğretmenevindeki kutlamada, son yerel seçimde kaybedilen yerel yönetimlerin vitrininde yer alıp her türlü nimetlerinden yararlanan isimlerin görünmemesi dikkat çekti. 

KİMLER KATILDI?

İl Başkanlığınca Balıkesir Öğretmen Evi’nde düzenlenen prorgrama eski Ak Parti İl Başkanları Musa Yılmaz, Hasan Demiraslan, Kadın Kolları Kurucu İl Başkanı Hülya Kamçı, eski Altıeylül ve Büyükşehir Belediye başkanı Zekai Kafaoğlu, eski milletvekilleri İsmail Özgün, Ali Osman Sali, Adil Çelik ile mevcut milletvekilleri Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, İsmail Ok ile son seçimde yeniden belediye başkanı seçilme başarısını gösteren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ve  partililer katıldı.

AK PARTİ TÜRKİYE'DE DEVRİM YAPTI
Zaman zaman coşkulu ve duygulu sahnelerin yaşandığı programda partililere hitap eden İl Başkanı Mehmet Aydemir, "Türkiye'de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla yola çıkan AK Parti'nin Türkiye'nin kalkınması adına devrim niteliğinde adımlar atarak hayal bile edilemeyen projeleri hayata geçirdiğini ifade etti. 

ERDOĞAN'LA YOL YÜRÜMEKTEN GURUR DUYUYORUM

Türkiye'nin ulaşım, eğitim. sağlık alanındaki gelişmeleri yanında savunma sanayinde çağ atladığına dikkat çeken Mehmet Aydemir şöyle konuştu:

“Partimizin kuruluşundan bu yana Türkiye’nin üretim, savunma sanayi, sağlık, otomotiv ve birçok alanda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini görmekteyiz. Savunma sanayiinde Aselsan, Roketsan ve Havelsan gibi yerli firmalarımız yüzde 80 oranında milli üretim yapar hale geldi. 23 yıl önce dışa bağımlı olan Türkiye, bugün ihraç yapar durumdadır. Sosyal alanda da vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırdık. Cumhurbaşkanımız ile birlikte yol yürümekten gurur duyuyor ve partimize hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” 
Etkinlikte eski il başkanlarıyla milletvekilleri de 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!