Balıkesir
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Bal-Kes Antrenörü Eriş: “TEK HEDEFİM ŞAMPİYONLUK”

Bal-Kes Antrenörü Eriş: “TEK HEDEFİM ŞAMPİYONLUK”
Muhabir Afşin Güven’in Balıkesir Spor ANtrenörü ile yaptığı röportajı siz okurlarımıza sunuyoruz:

Muhabir Afşin Güven’in Balıkesir Spor ANtrenörü ile yaptığı röportajı siz okurlarımıza sunuyoruz: 
Balıkesir Spor'un yeni teknik direktörü olan Adana Demirspor'da Samsunspor'da, Manisaspor'da Elazığspor'da başarıyla görev yapan Manisaspor'u da 2 kez süper lig'e çıkaran sayın Balıkesirsor  teknik direktörümüz Levent Eriş ile  röportaj yapıp düşüncelerini sizlere aktarmaya çalışacağız.
Balıkesir'in sevdası olan büyük Balıkesir sporunun idmanlarını gerçekleştirdiği sezon açılışını yapıldı. Ali Hikmet paşa tesislerindeyiz, Öncelikle bizlere bu imkanı veren Balıkesir Spor Kulübü Başkanı sayın Abdullah Bekki ve yönetimine sayın hocamız Levent Eris'e Balıkesir ve İvrindililer  adına çok teşekkür ediyorum.
Afşin- Öncelikle hocam Balıkesir'e Hoş geldiniz. Balıkesir spor antrenörü olmak sizde nasıl bir duygu uyandırıyor ilk olarak bunu öğrenmek istiyoruz. Sayın hocam
Levent Eriş-Koskoca  Balıkesir'den bahsediyoruz. Bekraundu çok ciddi başarılarla dolu, çok önemli bir şey. Takıma geldik. Yani aslında sıra dışı oldu. Yetiştirdiği oyuncularla kulüplerle çok üst düzey başarıları yakalamış bir Balıkesir camiası. Tekrar heyecanlarının olduğunu gördük ve bu heyecana  bizde Ortak olmak istedik. O yüzden de buradayız. 
Afşin-Tabii ki hocamız hem teknik direktör olarak hem futbolcu olarak background una baktığınız zaman çok başarılarla dolu hocamız izmirspor da futbola başlıyor. Samsunspor Alanyaspor kuşadası'nda bu 18 ve u 21 milli takım Katar bölgelerinde Futbol oynuyor. Aynı şekilde izmirspor da teknik direktörlüğe başlıyor. 6 ayda Kayseri erciyes'te Mersin idmanyurdu da yurdunda Adana demirspor'da, manisaspor'da elazığspor'da görev yapıyor. Manisaspour'da başarıyla 2 kez şampiyon yaparak süper lig'e çıkarıyorsunuz sayın hocam tabii ki balıkesir'de belli bir süredir balıkesir'desiniz. Gelen giden oyuncularımız var. Balıkesir'in oyuncuların performansını  nasıl değerlendirirler? 
Levent Eriş-Öncelikle teşekkür ederim. Evet, futbol hayatımızda birçok şeyler yaşadık. Başarılar da  yaşadık. Başarısızlıklar da yaşadık. Futbol hayatında olabilecek her şeyi her türlü hani manevrayı yaşadım. Çok şükür Rabbime üst düzey liglerde de  çalıştık. Evet, Balıkesir spor yönetim kurulu son derece başarılı bir şekilde sezona başlayıp tesisleşme adına da bütün güzellikleri ortaya koydu, tesis adına çok güzel bir gidişat var. Ve biz de bu tesisin tekrar bu elden geçirilmesi ve çok güzel bir hale gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Aşağı yukarı bir aydır birlikteyiz ve bir aydır da transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Ümit ediyorum ki en iyisini, en güzelini, en doğrusunu yapacağız. 
Afşin-Levent hocam sizleri bırakmadan önce İvrindililer benden sormamı istedi. 2 sorum var. Tabii benim çok sevdiğim bir söz vardır. Şu sözde şöyle diyor, sayın hocam. Açmaz dediğiniz çiçekler gün gelir açar diyor. Geçmez dediğiniz zaman da geçer diyor bitmez  Dertler dediğiniz dertleriniz de biter diyor. Hayat öyle bir sırdır ki diyor. Önce şükretmeniz, sonra sabretmeniz, sonra inanmanız gerekiyor diyor. Biz Balıkesirliler olarak sizin futbolculuk teknik adamlık kariyerinde sonsuz güveniyoruz. Balıkesirspor'da en büyük hedefiniz. Hayaliniz nedir? 
Levent Eriş-Tabii ki Şampiyonluk. İkinci bir kelime yok.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!