Balıkesir
16 Nisan, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.01
  • EURO
    42.24
  • ALTIN
    3791.2
  • BIST
    9.484
  • BTC
    83109.330$

BAÜN İvrindi SHMYO’den Meme Kanserine Farkındalık

BAÜN İvrindi SHMYO’den Meme Kanserine Farkındalık
BAÜN İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve İvrindi İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi.

BAÜN İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve İvrindi İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” Etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe; İvrindi SHMYO Müdürü Doç. Dr. Pelin Palas Karaca, Meslek Yüksekokulu akademik personeli, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ve üniversite öğrencileri katıldı.

Öğr. Gör. Buket Doğan Aktaş danışmanlığında düzenlenen etkinlikte, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından meme kanserinin erken tanılaması, meme kanseri ve erken tanının önemi ve belirtileri hakkında bilgilendirme yapılarak, broşür dağıtıldı.

Haber: Nehir MEMİŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!