Balıkesir
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

GAZETEMİZ 18 YAŞINDA

GAZETEMİZ 18 YAŞINDA
10.07.2006 Tarihinde yayın hayatına merhaba diyen Bizim İvrindi Gazetesi bugün ki 1000. sayısıylatam 17 yıldır halkımızın sesi olmaya devam ediyor .Allah izin verdiği müddetçe hizmetimiz devam edecek.

06 Temmuz 2006 da ilk kez okurlarına 'Merhaba' diyen gazetemiz Bizim İvrindi Gazetesi, 18. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Gazetemiz Bizim İvrindi Gazetesi 18 yaşına girmiş bulunuyor. 06 Temmuz 2006seridir.”
Gazetemize bir açıklama yapan  gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma SADIÇ, gazetemizin 18. Yaşını tebrik etti ve daha nice yıllar diledi. SADIÇ, “Gazetemiz Bizim İvrindi Gazetesi 18. Yaşını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sahibi kadar çalışanlarının, yazarlarının ve okurlarının da eseridir bu gazete. Bu yüzden de hepsine, gazetemiz için emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“Yereli ne kadar güçlü kılarsak, demokrasi o kadar etkin olur.”
İmtiyaz sahibi Fatma Sadıç yaptığı açıklamada, gazetelerin ve gazeteciliğin zor günler geçirdiği bir dönemde, İvrindililerin, okurun sesi olmaya çalışan yerel bir gazetenin bugünlere ulaşmasının, hem yaşam hem meslek adına umut verici olduğunu söyledi. Yerelde gazete çıkarmanın ve gazetecilik yapmanın öneminden ve zorluklarından bahseden Sadıç; çok büyük zorluklarla, özverili çalışmalarla bugünlere geldiklerini dile getirdi. Sadıç, “18 yılda ilk günkü heyecanla, amatör bir ruhla, gazetecilik refleksiyle yerelden evrensele uzanan haberler yapmaya gayret ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Gazetemiz olarak her zaman halktan ve haklıdan yana olduk, halkı doğru bilgilendirme ve doğru haber verme peşinde koştuk..Yereli ne kadar güçlü kılarsak demokrasinin o kadar etkin olacağına inanıyoruz. Dünyada demokrasinin gelişkin olduğu ülkelerde yerel gazetelerin gücüne inanarak, gazetemizi İvrindide güçlü kılmak için çabalıyoruz. Çünkü yerelin sesi ne kadar güçlü çıkarsa, İvrindinin çözüm bekleyen sorunları o kadar çabuk çözülür.” şeklinde konuştu. Sadıç, bu günlere gelmelerini sağlayan tüm gazete çalışanlarına, gazetemiz için emek verenlere, yazarlarına ve okurlara teşekkürlerini iletti. tarihinde ilk kez okurlarıyla buluşan gazetemiz, bugünkü 1000'inci sayısı ve 18'nci yaşıyla karşınızda.                                          .
2006'dan beri bayram ve özel günler haricinde kesintisiz her hafta okurlarıyla buluşarak, 18. yaşına kadar gelmenin gururunu yaşayan gazetemiz; 18. Kuruluş Yıldönümünde halkımızın sesini gündeme taşımaya devam ediyor.
“Bu gazete sahibi kadar, çalışanları, yazarları ve okurlarının da e

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!