Balıkesir
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

İVRİNDİ BELEDİYESİ İLE SDS İMZALANDI

İVRİNDİ BELEDİYESİ İLE SDS İMZALANDI
İvrindi Belediyesinde yetkili sendika olan Hürriyetçi Yerel-Sen ile İvrindi Belediyesi arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.İvrindi Belediyesi’nde görev yapan tüm memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Belediye Başkanı Önder Lapanta ve Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu arasında imzalandı. Belediye Başkanı Önder Lapanta, sözleşmenin mesai arkadaşlarına ve Hürriyetçi Yerel-Sen Yönetimine hayırlı olması dileklerini iletti.

İvrindi Belediyesinde yetkili sendika olan Hürriyetçi Yerel-Sen ile İvrindi Belediyesi arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

İvrindi Belediyesi’nde görev yapan tüm memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Belediye Başkanı Önder Lapanta ve Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu arasında imzalandı. Belediye Başkanı Önder Lapanta, sözleşmenin mesai arkadaşlarına ve Hürriyetçi Yerel-Sen Yönetimine hayırlı olması dileklerini iletti.

Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu, imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesinden belediyede görev yapan tüm memurların yararlanacağını söylerken, sözleşmenin hayırlı olması temennilerini iletti. Aydoğdu, “İstişare kültürünü İvrindi Belediyesinde sözleşme öncesinde çalıştırdığınız, istişareye açık olduğunuz ve sözleşmenin bu aşamaya gelmesinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sözleşmenin isminin Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi olduğuna değinen Genel Sekreter Aydoğdu, dengeden kastettiğimiz idarenin verebileceğinin maksimumu, sendikanın da alabileceğinin maksimumu. Ortak noktada buluşmak gerekiyor. Başkanımıza bir kez daha tekrar teşekkür ediyor, sözleşmemizin memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Önder Lapanta, memur mesai arkadaşlarının sözleşmeyle birlikte alacakları ek ücretlerden dolayı memnuniyetini ifade etti. Hürriyetçi Yerel-Sen yönetimine sözleşme sürecindeki yaklaşımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Dönmez, “İşverenle sendikalar arasındaki sözleşmeler önemli. Önemli olan en sonunda çalışan personelimizin imzadan sonra mutlu olması. Bizim için önemli olan budur. Sizlerle makul noktayı bularak bugünlere geldik. Uyumlu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sosyal Denge Sözleşmesinin tüm Memurlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Önder Lapan ve Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!