Balıkesir
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

İVRİNDİ İÇİN EL ELE VERDİLER

İVRİNDİ İÇİN EL ELE VERDİLER
Canbey: “İvrindi İçin Omuz Omuza Çalışıyoruz.”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkan Vekili Dr.Mustafa CANBEY Çarşamba günü İvrindiyi ziyaret etti.
İlçeye gelişinde Ak Parti İlçe başkanı Muharrem Akçal ve partililer tarafından karşılanan Canbey İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanını ziyaret etti. 

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir'deki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son durağı olan İvrindi'de bir dizi temaslarda bulunan Milletvekili Canbey önemli mesajlar verdi.

İvrindi Kaymakamı ve Belediye Başkanı'na Ziyaret

İlk olarak İvrindi Kaymakamı Zeynep Demir’i ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta’yı ziyaret eden Canbey, burada İvrindi'nin geleceği için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı: 
"İvrindi’nin daha da gelişmesi için yerel yönetimlerimizle omuz omuza çalışıyoruz. Bugün burada olmamızın amacı, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için iş birliği içinde adımlar atmaktır. Sorunların çözümü ve milletimizin refahı için hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmeliyiz." 
Ziyaretin sonunda Canbey, hem Kaymakam Demir’e hem de Belediye Başkanı Lapanta’ya nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.

AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığı'nda İstişare

Dr. Mustafa Canbey, İvrindi Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada teşkilat üyeleriyle buluşarak AK davaya gönül vermiş yol arkadaşlarıyla istişarelerde bulundu. Canbey, partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"AK Parti olarak her zaman milletimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün burada sizlerle birlikte olmak bana güç veriyor. Hep birlikte bu dava için çalışıyor, Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşıyoruz. İvrindi’de de bu birlikteliği güçlendirmeye devam edeceğiz."

Mahalle Muhtarları ve Hemşehrileri ile Buluşma

Ziyaretin bir diğer durağında mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Canbey, hemşehrilerinin taleplerini dinledi, çözüm önerilerini değerlendirdi. Milletvekili Mustafa Canbey, İvrindi ziyaretini esnaflarla buluşarak tamamladı. Merkezdeki iş yerlerini dolaşan Canbey, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Ziyaretlerinde, AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem Akçal, Belediye Me

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!