Balıkesir
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Ufuk Özkan Organlarını Bağışladığını Açıkladı


Ufuk Özkan Organlarını Bağışladığını Açıkladı
Siroz hastalığı ile mücadele eden başarılı oyuncu Ufuk Özkan, tedavisinin ardından organlarını bağışladığını açıkladı. Özkan, organ bağışı konusunda Türkiye'de büyük bir ön yargı olduğunun altını çizdi.

Bir süredir siroz hastalığı ile mücadele eden Ufuk Özkan, karaciğer yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve organ nakli olması gerektiğini paylaşmıştı. Bu haber ile tüm sevenlerini üzen başarılı oyuncu, tedavi görmeye başladı ve organ nakline gerek kalmadan hastaneden taburcu oldu. Bir televizyon kanalına konuk olan Özkan, hastalığına dair bilinmeyenleri açıkladı. Ülkemizde organ bağışına karşı bir ön yargı olduğunu ifade eden Özkan, kendi yaşadığı süreci aktardı.

"ORGANLARIMI BAĞIŞLAMAM SEBEP OLAN ŞEY ŞUYDU..."
Geniş Aile dizisinde hayat verdiği "Cevahir" karakteriyle gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Ufuk Özkan, katıldığı televizyon programında sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. 15 sene önce organlarını bağışladığını dile getiren Özkan, "Bağışlamama da sebep olan şey şuydu; Antalya’da bir gün tiyatroyla turneye gitmiştim. Çok yakın bir arkadaşım böbrek nakli olmuştu Antalya’daki bir özel hastanede. 'Buraya gelip, bir ziyaret edebilir misin?' demişti. 'Tamam, gelirim' demiştim. '1 saatliğine giderim' dedim 5 saat kaldım. O gün karar verdim. İstanbul’a döner dönmez de organ bağışımı gerçekleştirdim" ifadelerini kullandı.

“HOLLYWOOD DİYETİNİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Hakkında çıkan, "Hollywood diyeti yaptı ve bu hale geldi" dedikodularını da yanıtlayan Ufuk Özkan, "Ben Hollywood’u biliyorum da Hollywood diyetinin ne olduğunu bilmiyorum. Hollywood diyeti diye bir şey çıkardılar. Benim ağzımdan hiçbir zaman 'Hollywood diyeti uyguluyorum' diye bir şey çıkmadı. Belki çıkmıştır da dalga geçiyorumdur artık çünkü hep aynı soru soruluyordu" ifadelerini kullandı.

"AĞLAYARAK İZLEDİM"
Ufuk Özkan, kendisine gelen 'Geçmiş olsun' mesajlarından onu en çok etkileyenini şu sözlerle anlattı:Bir tane cami hocası dua ediyor. Bir başladı işte, 'Çok sevdiğimiz, değerli sanatçı Ufuk Özkan’ın da şifasını ver' diyor. Çocuklar 'Amin' diyor. Ben onu ağlayarak izledim, çok etkilendim ondan...

Ömür Sabuncuoğlu, "Bu anlamda sanatçılardan halk kadar arayıp, soran ve 'Bir şeye ihtiyacın var mı?' diyen oldu mu? Onlar ne alemdeydi?" sorusunu ünlü oyuncuya yöneltti.

NEHİR MEMİŞ

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!